تاسیسات سرمایشی
در مطالب قبلی به معرفی انواع هواکشهای خانگی پرداختیم در این مقاله سعی داریم نوع صنعتی این نوع دستگاه را معرفی نماییم. در تعریف کلی هواکش صنعتی آماده است که این نوع دستگاه جهت جداسازی هوای کثیف و آلوده و هدایت آن به بیرون از محیط داخلی به کار برده میشود. به طور کلی هواکشهای صنعتی قابلیت جا به جایی هوا را دارا میباشند.
الف: محوری: این نوع هواکشهای صنعتی که در مکانهای خاصی مورد استفاده قرار میگیرد، بسیار قدرتمند میباشند. خود هواکشهای محوری صنعتی دارای چندین نوع میباشند، که شامل هواکشهای سقفی، دیواری، کانالی و پوششی میباشند.
در ذیل به معرفی نمونهای از انواع هواکشها میپردازیم:
هواکش آکسیال: این هواکش از نوع دیواری میباشد. از این هواکش هم به صورت خانگی و هم به صورت صنعتی موجود میباشد. متریال اصلی این هواکشها از فولاد ST37 میباشد. مورد استفاده این هواکش صنعتی در انواع کارخانجات و کارگاههای متوسط میباشد.
هواکش جت فن: اگر به شهر مشهد مقدس رفته باشید، این نوع هواکش را در تونلهای زیر حرم مشاهده می کنید. از این نوع هواکش بیشتر برای مکانهای که نیاز به هوای تازه باشد، استفاده میشود و به 3 گروه عمده تقسیمبندی میگردد، که در ذیل به بیان هر یک به صورت مختصر میپردازیم:
1- فن صنعتی سبک (هواکش کانالی پرتابل):استفاده در ساخت سکوهای نفتی در حال ساخت در مناطقی که رطوبت بسیار زیاد میباشد مورد استفاده قرار میگیرد.
2- متوسط کانالی (فن صنعتی تونلی): جهت تأمین هوای درون تونلها بهره برداری شده و سالنهای که محدودیت صدا ندارند مورد استفاده قرار میگردد. یکی از معایب این هواکشهای صدای بسیار زیاد آنها میباشد.
3- سنگین (جت فن و توربو جت فن): نوع هواکشهای صنعتی بسیار حرفهای که به منظور استفاده در مکانهای که نیاز به سرعت بالا در تخلیه هوا دارند مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع هواکشها نیز دارای صدای بالای میباشند.
ب: گریز از مرکز: پس از معرفی هواکشهای محوری این بار به معرفی هواکشهای صنعتی گریز از مرکز میپردازیم، که به گروههای هواکش صنعتی خم به عقب و خم به جلو، یکطرفه و دوطرفه تقسیمبندی میشود. از انواع این نوع هواکش میتوان به موارد ذیل اشاره نمود که توضیح مختصری نیز در رابطه با هر یک ارائه خواهد شد.
1- فن سانتریفیوژ فشار بالا (کوپلینگی): برای تأمین مکش و یا دهش هوا در مناطق سخت دائم کار همچون کارخانههای سیمان و کارخانههای ذوب فلزات میباشد.
2- هواکش صنعتی سقفی (رادیال): این هواکش بیشتر در پشت بام نصب شده و با استفاده از کانالهای تهویه شده عمل تهویه هوا را انجام میدهند. این نوع هواکشها به دو دسته صنعتی رادیال سقفی و صنعتی آکسیال کلاهک دار یا قارچی موجود میباشد.
3- هواکش سانتریفیوژ دوبل: این نوع هواکش دارای دو طرف مکش میباشد و مهمترین مصارف آنها در تخلیه هوا و هوا رسانی با حجمهای بالا میباشد. شکل ظاهری این هواکش همانند کولر میباشد. مورد استفاده آنها نیز در محیطهای مرطوب با گرد و غبار متوسط میباشد.
4- فن سانتریفیوژ با پرههای خمیده به عقب: دارای ظرفیتهای مختلف و قابلیت ایجاد فشار متوسط و بالا برای مصارف مختلف صنعتی میباشد و قادر به جابهجائی هوا در شرایطهای گوناگون و انواع سیال آلوده میباشد.
5- فن سانتریفیوژ با پرههای خمیده به جلو: تفاوت این نوع فنها با مدل قبلی جهت چرخش پروانه و تعداد بالهای آن میباشد، که در مقایسه با مدل قبلی باعث بیشتر شدن تعداد بالکها و کوچکتر شدن عرض آنها میباشد.
6- فن صنعتی فشار بالا: جهت تأمین هوای پرفشار مورد نیاز کارخانجات و مکانهای همچون کارخانه سیمان، کارخانه پخت آسفالت و تأمین هوای نازل مشعل کارخانههای کوره ذوب فلزات و شیشه گری ، این نوع فن دارای اسامی دیگری همچون فن دمنده فشار مثبت و فن دمنده فشار بالا نیز نامیده میشود و قابلیت انتقال حرارت به صورت کوپل مستقیم، تسمه پولی و کوپلینگی را دارا میباشد.
هم اکنون شما هم میتوانید با مراجعه به بالای صفحه جدیدترین آگهیهای قرارداده شده توسط شرکتهای تولیدکننده هواکشهای صنعتی را مشاهده و استعلام قیمت نمایید. همچنین در صورتی که خود نیز تولیدکننده انواع هواکشهای صنعتی میباشید میتوانید با مراجعه به صفحه ثبت آگهی اقدام به ارسال آگهی رایگان در نیازمندیهای صنعت ساختمان . آی آر نمایید.
منبع: صنعت ساختمان . آی آر
جهت اطلاع از قیمت هواکش صنعتی و هواکش صنعتی به نیازمندیهای صنعت ساختمان.آی آر مراجعه نمایید .
بهترین برندهای صنعت ساختمان
سایتهای مرتبط