عبارت:
Sfera- دستگاه استرچ پالت مخصوص بسته بندی انواع پالت-آتلانتا استرچ ایتالیا کانال تلگرام سایت صنعت ساختمان.آی آر دستگاه رسوبزدا با امواج رادیویی نماشویی,پیچ و رولپلاک سنگ نما بدون داربست وارد کننده درب ضد سرقت-تولید کننده درب ضد سرقت شینگل - آندولین - آندویلا-اجرای سقف شیبدار

لیست محصولات و شرکت های آجر

آجر

آجرچیست|قیمت آجر - آجر سنتی - آجر قزاقی| تولید کننده و فروش آجر



آجر چیست ؟

یکی از مصالح ساختمانی از دیرباز مورد استفاده بوده‌است. مصرف آجر به عنوان مصالح ساختمانی در ایران سابقه باستانی دارد.

در حال حاضر با توجه به بالا رفتن تراکم جمعیت و ساخت بناهای چندین طبقه استفاده از آجر در اسکلت ساختمان‌ها مقدور نیست و از اسکلت‌های فلزی یا بتنی استفاده می‌شود؛ ولی از آجر برای نماسازی استفاده می‌شود

مراحل پخت آجر:

1.تهیه خاک رس: لازم نیست که رس خالص بوده فقط کافی است که ناخالصی نظیر چوب، زغال، ریشه گیاهی نداشته باشد. زیرا این مواد هنگام پختن آجر در داخل کوره سوخته و جای آن خالی می‌ماند و مقاومت آجر را کم می‌کند.

2.عمل آوردن خاک: منظور این است که خاکی یکدست و عاری از کلوخه و مواد خارجی مخصوصا مواد آلی داشته باشیم. برای اینکار خاک را هوا می‌دهند، آن را آسیاب می‌کنند و اگر بخواهند آجر مرغوب تهیه کنند آن را می‌شویند. پس از خشک شدن از الک‌های مخصوص می‌گذرانند و دانه‌های درشت آن را جدا می‌نمایند.

3.ساختن گل: آب مورد نیاز باید فاقد مواد خارجی بوده و همچنین نباید آبی باشد که در مراحل مختلف تهیه آجر با خاک رس ترکیب شیمیایی بدهد. بعد از اضافه کردن آب به خاک آن را خوب مخلوط می‌کنند .سپس آن را مدتی به حال خود رها می‌کنند تا رفته رفته اب به تمام ذرات خاک نفوذ کرده و آن را تر نماید و گل به شکل خمیر یکنواخت در آید. آنگاه آن را با لگد زدن ورز می‌دهند .هرقدر آب گل زیادتر باشد خشک شدن خشت مشکل تر و پر هزینه تر می‌شود و بعد از آن که آب درون آن متصاعد گردید فضای خالی آن در خشت باقی می‌ماند و موجب پوکی آجر می‌گردد.

4.قالب گیری یا خشت زنی: در قالب چوبی به شکل آجری می‌ساختند. سپس با دست از گلی که قبلا تهیه شده و آماده بود پر می‌کردند. با فشار انگشتان کلیه فضای خالی که ممکن بود وجود داشته باشد پر می‌نمودند. سپس سطح خارجی را با دست صاف و صیقلی می‌کردند. بعد قالب را که ته نداشت و فقط یک چهار چوب بود را بلند می‌کردند در نتیجه خشت‌های قالب گیری شده در محل خود باقی می‌ماندند.

5.خشک کردن خشت: پس از چند ساعت که تقریبا خشت می‌توانست قالب هندسی خود را حفظ کند آن را از محل خود بلند کرده و از سمت سطح باریک تر پهلوی یکدیگر می‌چیدند. و بدین ترتیب سطوح بیشتری از خشت را در معرض جریان باد قرار می‌دادند و به خشک شدن سریع تر خشت کمک می‌کردند.

انواع کوره‌های آجر پزی

کورهٔ چاهی: این کوره‌ها در زمین حفر شده و خشت‌ها با رعایت فضای خالی روی هم چیده می‌شوند و پس ازاینکه اندود کاهگل را بر سر کوره می‌کشیدند؛ از ناحیهٔ زیر کوره، سوخت به کوره داده می‌شد. این کوره‌ها امروزه منسوخ شده‌اند.

کوره‌های سنتی ایران: در این کوره‌ها خشت‌ها بر روی آتش خانه، بصورت مخروط ناقص چیده می‌شود و سطح خارجی آن را با گل اندود می‌کنند. در این روش آتش و آجر ثابت هستند و حرارت در قسمتهای مختلف کوره متغیراست.

انواع آجر به ترتیب قرار گرفتن نسبت به آتش در کوره

۱) آجر جوش

۲)سبز

۳)بهی

۴)سفید

۵)ابلق

۶)قرمز

۷)خام پخته

(آجر ابلق بیشترین استفاده را دارد)

منبع : ویکی پدیا

بهترین برندهای صنعت ساختمان


وارد کننده درب ضد سرقت-تولید کننده درب ضد سرقت چوب osb - فروش چوب osb قیمت سقف شیبدار خرید و فروش زمین و ویلا در کرج نماشویی,پیچ و رولپلاک سنگ نما بدون داربست Synthesi-دستگاه استرچ پالت مخصوص بسته بندی انواع پالت-آتلانتا استرچ ایتالیا
پوشش سقف فلزی -آندولین- آندویلاو شینگل- ورق طرح سفال سقف شیبدار , شینگل ارزانترین قیمت کاشی و سرامیک اجرای سقف شیبدار

سایتهای مرتبط


پایگاه اطلاع رسانی تجهیزات پایگاه اطلاعات و دانستنیهای جهان صنعت بانک جامع نمایشگاهی ایران

ما را در گوگل محبوب کنيد

«تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه،حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشندوفعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.»